Bart Peeters

Bart sleutelde tijdens zijn solotour aan de nummers van de nieuwe plaat en tour.
Ook de Ideale Mannen haalden een frisse neus. Iedereen is er klaar voor.
3 jaar na ‘Op de Groei’ is er een nieuwe plaat: ‘Brood voor Morgenvroeg’.
Dit heugelijke feit wordt gevierd met de ‘Brood voor Morgenvroeg’- tour.
Bart: “Het doel is heel simpel: er iedere avond het concert van ons leven van maken.”

Terwijl de tickets voor de concerten in de Lotto Arena over de toonbank vliegen, kondigt Bart Peeters een nieuwe festivaltoer aan. Deze zomertoer is het laatste luik van de Brood voor Morgenvroegtoer.
Wie Bart Peeters al een keer aan het werk zag, weet dat het avonden zijn die je nooit meer vergeet. Met zijn concerten verovert hij steevast een warme plek in het hart van zijn publiek. Bezoekers weten aan wat ze zich mogen verwachten: het ontembare enthousiasme en de gulle glimlach van één van Vlaanderens grootste showbeesten en entertainers. Wat een positivisme! Wat een levensdrang! Wie naar Bart Peeters en de Ideale Mannen komt, laat zijn emoties de vrije loop en zingt uit volle borst mee met klassiekers als Lepeltjesgewijs, Konijneneten en Brood voor Morgenvroeg.
“Mijn doel is heel simpel”, zo verwoordt de eeuwig jonge Bart Peeters het zelf. “We maken er iedere avond het concert van ons leven van.” Naar goede gewoonte brengt hij zijn Ideale Mannen mee, topmuzikanten en specialisten in vrolijke wereldritmes. Opzwepende samba, uitbundige balkanmuziek of een intieme ballade.


Website: Bart Peeters

Facebook: Bart Peeters

Instagram: Bart Peeters

DatumPodiumTijdstip
Zaterdag 10 augustus Stars Stage 21u30