Pop-uprestaurant ’t Vijfde Seizoen

Rijvers Festival: dat is ook heerlijk eten!

In pop-uprestaurant ’t Vijfde Seizoen kan je genieten van de topkeuken van topchef Broes Tavernier (nu restaurant ’t Vijfde Seizoen uit Aalter, vroeger onder meer ook De Karmeliet) en gastvrouw Lien D'hooge. 

Verwacht je aan een unieke, gastronomische ervaring in een ‘uitzonderlijke festivalruimte’.

Het aantal plaatsen is beperkt. Reserveer dus best nu meteen. Dat kan via het reservatieformulier op deze pagina.

 

Menu

Voorgerecht
Gegrilde groenten “terrine” - courgette/ paprika/ mozzarella
OF
Tartaar Belfurn Angus - oosterse groenten

Hoofdgerecht
Vis van onze Belgische vissers - bloemkool/ biotomaat/ handgepelde garnalen/ béarnaise
OF
Schouder van konijn - broccoli/ miso/ radijs

Dessert
Citroen - meringue/ rode vruchten

Kostprijs: 50 euro per persoon, dranken niet inbegrepen.

Openingsuren pop-uprestaurant

In ons restaurant werken we met verschillende shiften:
- vrijdag 10 augustus: 20u15
- zaterdag 11 augustus: 18u00 of 20u15
- zondag 12 augustus: 18u00 of 20u15

 

Hoe betaal je?

Om er zeker van te zijn dat u komt, vragen wij naar uw gsm-nummer en e-mailadres. Betalen doet u de avond zelf in ons restaurant.

Enkel toegang voor feestvierders

Vergeet niet dat je een toegangsticket nodig hebt. Met een weekend-ticket raak je natuurlijk ook binnen. Tickets bestellen kan op deze website.