Radiozender Joe gaat in zee met Rijvers Festival

Dit jaar voegen we nóg een grote verrassing toe aan Rijvers Festival: ‘Joe Hits The Road’.

De bekende radiozender komt op zaterdagnamiddag live radio maken op het domein van Rijvers Festival. Niemand minder dan ‘radiogoden’ Sven Ornelis en Leen Demaré komen voor de ambiance zorgen.

“Elke zomer zijn er over heel Vlaanderen gezellige festivals. Net zoals alle Vlamingen zijn wij daar graag bij!”, klinkt het bij radiozender Joe. “Onze dj's trekken erop uit om samen met de luisteraars de zomer te vieren. Onder de noemer ‘Joe Hits The Road’ gaan ze live radio maken vanop de fijnste plekken in Vlaanderen!”

En daar hoort Rijvers Festival dus bij. In Zomergem komen niemand minder dan radiobekendheden Sven Ornelis en Alexandra Potvin langs. “Eerst presenteert Sven een aantal uren en nadien neemt Leen het van hem over”, legt Rijvers Festival-woordvoerder Frederik Verhasselt uit. “Fijn weetje: later op de avond is Sven ook nog dj in de Stars-stage, net na het optreden van Laura Tesoro en voor het optreden van de live-band Niels Destadsbader.

“Natuurlijk zijn wij heel tevreden met de komst van Joe. Daardoor wordt de live beleving op ons festival nog groter. Wij willen dat er constant iets te doen is. De live radio van Joe past perfect in dit plaatje”.